Computers OverClocked Forums Computers OverClocked
"Not just another computer help website."

FAQ Search Upgrade Register
Favorite Threads Private Messaging Login

Menu
Forums
RegisterRegister
Over Clocking Guide
Over Clocking Help
Computer Building Help
Virus/Security Alerts
Broadband Tweaks
Computing Guides
Featured Hot Deals
Reviews
Tools

Top 25 reasons to register!

Advertise your link here for $19.99/month!

Computers OverClocked Welcomes You!
 Date/Time is Sat May 25, 2013 2:31 am
 Computer Photo Gallery
Computing News Headlines:
New HTC Android Phones Tweaked to Evade Apple Patents
Ivy Bridge Temperatures – It’s Gettin’ Hot in Here
Adobe CS6 on sale today, Creative Cloud coming May 11th

G15ブラック&#124
Post new topic Reply to topic Computers OverClocked Forums - Broadband Tweaks, Tips and Optimization All times are GMT - 5 Hours - EDT
Author Message
james86
Member

User is offline 
Send private message

PostPost subject: G15ブラック&#124
Posted: Mon Jul 30, 2012 9:58 pm
Reply with quote

今日、私はG15ブラックドット鉄を伝えるつもりです。私は何度もそれを果たしてきました。私はそれはとても良いことだと思うので、私は鉄を探しているすべてのゴルファーにお勧めしたいと思います。心の中で、G15ブラックドット鉄は鉄のセットは非常に滑らかなプレーヤーです。ここで、私はあなたにその気持ちを教えてくれます、私もあなたのためのいくつかの情報を教えてください。g20 ping アイアン ピンG15アイアンはそれらをボールの後ろに快適に座って、大規模に転送手を配置したオフセットが可能ワイドソールを備えています。これは、これを達成、これは確かにそうであることが証明できると確信して感覚でボール空中を取得する問題があるかもしれない人々を提供しています。

G15アイアンは、コミカルに寛容である。私は、フェアウェイ、ラフ、フェアウェイバンカー、松わら、泥の中心からボールを打つとしました。その結果、すべてのショットとほぼ同じ感触と同じ軌道であるように見えた。ping g20 アイアン これらはマイナーな変更のように見えるかもしれませんが、私は彼らが非常に重要な改善であることがわかり。私が最も重要な発見したものの改善はショットが薄いヒットしました。限りあるかのようにG15ボールがほぼ正確に同じ距離を行くことをゴルフボールの下面の一部を襲ったとして、それが見えた。 pingのG15は、それが8ハンディキャップが彼のゲームを改善するために使用することができ、プレーヤーのクラブでありながら美しいクラブ、良いです。私は幸せです。私はドライバを使用して、私はそれは素晴らしいパフォーマンスを持っていると思うので。このクラブで私もそれをスライスすることはできません。それはまっすぐになり、時には素敵なドローを持っています。私はスイングがドローを生成するために期待される最後の一人だけど、それはこのクラブで行います。私はまっすぐに死者1ボール255をヒットし、現在若干のドローで245、さらに2つ。私のドライバーのスイングは恐ろしいですが、私はスイートスポットを打つのに苦労しています。ピン i20 このクラブでスイートスポットをヒットした場合、あなたは驚かれることでしょう。音が素晴らしいです。 pingのTFCを持つ多くのフィードバックが存在しないよう改善のみが異なるシャフトになります。といっても、全てのすべての、あなたはこのクラブを購入すると、あなたは失望することはできません。
Back to top
 Rate Post
View previous topic :: View next topic  
Post new topic Reply to topic Computers OverClocked Forums - Broadband Tweaks, Tips and Optimization Page 1 of 1

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts ゴルフ&... luck Broadband Tweaks, Tips and Optimization 0 Fri May 24, 2013 10:49 pm View latest post
No new posts ゴルフ&... golfsalemall Broadband Tweaks, Tips and Optimization 0 Thu May 23, 2013 10:07 pm View latest post
No new posts ショッ&... golferic012 Build a Computer - Computer Building Help 0 Thu May 23, 2013 4:52 am View latest post
No new posts テーラ&... onlinegolf The General Store 0 Thu May 23, 2013 12:00 am View latest post
No new posts パーフ&... debbie Hardware/Software Help, Questions and Information 1 Wed May 22, 2013 10:31 pm View latest post